Area 47

Area 47

Area 47, The Ultimate Outdoor Playground, is een pretpark voor volwassenen, jonge ouderen, en oudere kinderen, die één ding gemeen hebben.

Ze zijn op zoek naar de ultieme outdoor kick.

En dat is precies wat je van Area 47 mag verwachten.

Area 47 – The Ultimate Outdoor Playground

De Outdoor speeltuin, ligt aan het begin van het Oetztal, tussen de dorpen Roppen, Haiming en Sautens, en heeft letterlijk en figuurlijk, alles te bieden wat met bergsport en adrenaline te maken heeft.

Om te beginnen is daar de brug, met de weg van Oetztal Bahnhof naar Imst. Onder de brug is een fantastische klimtuin ingericht, en klim je via de pijler van de brug, onder de brug door, over verschillende elementen.

Watersport

Dan is er de prachtige zwemvijver. Zonder twijfel één van de mooiste zwembaden in de regio. Maar, er is meer bij deze zwemvijver.

Enerzijds een fantastische glijbaan, dan ook nog mogelijkheden om vanaf één van de daken in het water te springen, en de skispringschans.

Skispringschans? In een zwembad?

Ja, één van de topattracties in Area 47. Je kunt op skies het zwembad inspringen.

Rafting & Canyoning

Maar, er is nog meer, want Area 47 staat bekend als het ultieme doel als je in het Inntal of in het Oetztal, toch al de beste bestemmingen voor raften, wilt gaan raften of canyoning.

Je kunt hier werkelijk alles beleven tijdens rafting, bijvoorbeeld op de Inn of op de Oetztaler Ache.

En dan, hebben we het nog niet eens gehad over de entertainment, die in Area 47 wordt geboden, of over de spectaculaire Flying Fox.

Het park heeft de grootste evenementenhal van de wijde omtrek, en hier worden regelmatig grote evenementen en concerten gehouden, zoals bijvoorbeeld popconcerten, motorsportevenementen, haloweenparties, en nog veel meer.

The Ultimate Outdoor Playground, de bijnaam van area 47, dekt volledig de inhoud van dit pretpark, want je kunt het zo gek niet bedenken, of je kunt er hier plezier mee hebben.

Overigens beschikt het park ook over verschillende types vakantiehuizen en vakantiewoningen, zodat je direct bij de speeltuin kunt slapen.